Superverbrander

Ontdek hoe ook jij zonder dieet, in 8 weken tijd, 4 tot 12kg puur overtollig vet kunt verliezen door je lichaam van binnen gezond te maken en hoe dit je meer energie, een mooiere huid en een betere algehele gezondheid oplevert

Onderwerp: Een belangrijk bericht over je gezondheid

jesse

Afzender: Jesse van der Velde
Datum: 16-06-2014

Beste lezer,

Vraag je je wel eens af:

 • Waarom val ik nou niet af, terwijl ik gezond eet?
 • Wat is nou echt gezond (iedereen zegt iets anders)?
 • Hoe raak ik van mijn trek in zoet af?
 • Hoe voorkom ik dat naarmate ik ouder word, ik langzaam steeds iets meer aankom?
 • Hoe kan ik er goed uit blijven zien, slanker worden maar vooral ook gezond blijven?
 • Wat geef ik mijn kinderen mee naar school en hoe ben ik een goed voorbeeld voor mijn kinderen?
 • Ik ben voor/in de menopauze, hoe kom ik die goed door?
 • Ik ben de menopauze voorbij, hoe zorg ik goed voor mezelf zodat ik mijn energie behoud en er goed uit blijf zien?

 

Er zijn veel methoden om gewicht te verliezen. Er zijn echter maar weinig methoden om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Een manier die ook blijvend is. En dat is waar ik je op deze pagina iets over wil vertellen.

Mijn gok is dat je niet wéér iets nieuws wilt proberen dat niet werkt. Je wilt niet lang in de keuken moeten staan, je wilt goed voor je lijf zorgen (zonder je lichaam uit te hongeren) en je wilt je beter voelen en er beter uit zien, zonder op dieet te zijn.

Laat me beginnen met een paar vragen.

Ben je wel eens ontevreden over je lichaam? Over je gewicht, over je overtollige (buik)vet?

Zou je graag ook meer energie willen hebben, beter in je vel willen zitten, maar absoluut niet weer één of ander dieet/programma willen volgen, met het risico dat het er binnen no-time weer aan zit?

Zou je graag een gezonde levensstijl willen ontwikkelen? Eentje die praktisch vol te houden is, waarbij je vrijheid hebt (en zeker ook af en toe iets lekkers kunt eten en drinken) maar ook resultaat ziet. Een manier van leven die gezond is en waarbij je partner mee kan doen (zonder in te hoeven leven op ook lekker eten) en waarmee, mocht je kinderen hebben, je ook een voorbeeld voor je kinderen bent?

Diëten werken niet

Waar ik totaal niet in geloof zijn diëten. In Nederland zijn gemiddeld 3 van de 10 mensen op dieet, en in België zelfs 4 van de 10. Maar het resultaat valt vrijwel altijd tegen.

Uit een Brits onderzoek blijkt dat mensen die “snel even” gewicht willen verliezen daar vrijwel nooit in slagen. Ze ontdekten dat mensen die op dieet gaan dit niet langer dan gemiddeld 15 dagen volhouden, en dat zij vervolgens binnen drie weken meer dan drie kilo aankwamen.

In de afgelopen 9 jaar dat ik heb gewerkt als Personal Trainer en later als Verjongingscoach van meer dan 122.000 mensen op internet en auteur van 3 bestseller boeken (mijn boeken “Voor Altijd Jong” en “Superfoodrecepten” hebben beide #1 op bol.com gestaan), heb ik veel diëten zien komen en gaan. En ondertussen weet ik dat mijn cliënten niet op zoek zijn naar een dieet, maar naar een gezonde manier van leven. Die ook zichtbaar resultaat geeft (op de weegschaal / in de spiegel), als dat je doel is.

Op dieet gaan werkt niet, het is ook nog eens zeer ongezond. En dat zijn je paar overtollige kilo’s ook. Er zitten meer risico’s aan buikvet dan je vooraf zou denken en die risico’s ga ik je hieronder beknopt uitleggen.

Ik ga je uitleggen hoe jouw overtollige buikvet blijvend kunt verliezen zonder dieet

Ik ga je laten zien hoe je dit op een heel gezonde manier kunt doen. Want een lichaam dat van binnen gezond is, is altijd slank van buiten.

Je hormoonhuishouding (productie van hormonen in je lichaam) bepaalt namelijk niet alleen bij jou reeds bekende lichamelijke processen zoals menstruatie bij vrouwen, maar ook je haargroei, kwaliteit van je huid, je temperatuur, je stofwisseling, en vooral: waar en hoeveel vet je opslaat.

Wanneer specifieke hormonen in je lichaam uit balans zijn (teveel worden aangemaakt, of bij andere hormonen juist te weinig worden aangemaakt), dan gaat je lichaam meer vet opslaan. Dit is informatie die je niet in de tijdschriften leest of op televisie ziet. Later op deze pagina leg ik je hier meer over uit.

De gezondheidsrisico’s van buikvet

Wist je dat Britse wetenschappers een relatie hebben ontdekt tussen de toename van je buikomvang en bepaalde ziektes?
Volgens het Britse instituut voor kankeronderzoek van de Universiteit van Manchester toont dit onderzoek aan dat een overschot aan vetcellen invloed heeft op het hormoongehalte in het lichaam, waardoor de ontwikkeling van tumoren mogelijk wordt bevorderd.

“Wetenschappers hebben ontdekt dat zowel mannen als vrouwen die 13-15 kg zijn aangekomen tot wel 60% meer kans hebben op een vorm van kanker”

A. Renehan, M. Thyson, M. Egger, et. al (2008). Body-mass index and incedence of cancer: a systematic review and meta-analysis of prospective. The Lancet. Vol. 371 No. 9612 pp 569 – 578

Bovenstaand onderzoek stelt vast dat er een verband is tussen kanker en overgewicht. Daarbij concludeert het onderzoek dat bij een gewichtstoename van 15 kilo voor mannen en 13 kilo voor vrouwen er een toename is van:

* Slokdarmkanker (52% meer kans bij mannen en 51% meer kans bij vrouwen)
* Schildklierkanker (33% meer kans bij mannen)
* Darm- en nierkanker (24% meer kans bij mannen)
* Baarmoeder- of galblaaskanker (60% meer kans bij vrouwen)
* Nierkanker (34% meer kans bij vrouwen)

Maar dat is niet alles. Je moet je beseffen dat het buikvet waar je je aan stoort, ook wel degelijk invloed heeft op je gezondheid.

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nr. 1 in Nederland en deze worden tot wel 35% van de gevallen veroorzaakt door overgewicht

Bij het ontstaan van aandoeningen aan hart en bloedvaten speelt overgewicht een grote rol. Volgens het Rijksinstituut van Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zouden er 25% minder hartaanvallen zijn en 35% minder beroertes en hartfalen als iedereen in Nederland op een gezond gewicht zou zijn.

Overgewicht is dus een grote risicofactor voor hart- en vaatziekten, en dan vooral als het vet in de buikholte zit. Buikvet is veel actiever in je lichaam dan onderhuids vet. Er stroomt meer bloed door buikvet en het is gevoeliger voor hormonen en daarmee gevoeliger voor veranderingen in de vetstofwisseling en de vetopslag.

Hoe jonger iemand is, hoe groter het risico dat overgewicht leidt tot hart- en vaatziekten. Meer dan 60% van de kinderen met overgewicht heeft ook een andere risicofactor waardoor de kans op sterfte toeneemt, aldus het RIVM. Denk maar aan een hoge bloeddruk of aan een verhoogd cholesterolgehalte.

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent

Want je voeding heeft altijd invloed op je gewicht. En je gewicht op het ontstaan van ziektes in je lijf. Ons wordt niet geleerd dat voeding invloed heeft op ziektes in ons lijf. We denken dat genen de oorzaak zijn van ziekte, dat we het niet in de hand hebben. Maar dat is niet waar. Voeding is de ‘trigger’. Besef je dat er meer redenen zijn om buikvet te verliezen, dan alleen je eigen frustratie hier over. Je wilt je buik strakker hebben, en zodra dat gebeurd bereik je ineens een hele hoop meer doelen tegelijkertijd. Je verlaagt bijvoorbeeld je risico op hart- en vaatziekten.

En je verlaagt je risico op diabetes.

Verborgen suikers in je etenswaren maken je dikker zonder dat je het door hebt

En suikers verhogen je risico op diabetes.

Volgens het Diabetes Fonds is het aantal mensen met diabetes in de periode tussen 2000 en 2007 met 55% gestegen. Onderzoeken laten tevens zien dat 90% van de diabetes type-2 gevallen overgewicht heeft.

Diabetes type 2 is een stofwisselingsziekte die ontstaat als je lichaam ongevoelig wordt voor insuline. Elke keer wanneer je koolhydraat- of suikerrijke voeding eet wordt er insuline aangemaakt door de alvleesklier.

Er is een sterk verband tussen de toename van mensen met diabetes type 2 en de toegenomen suikerconsumptie. De laatste eeuw is de suikerconsumptie in Nederland namelijk verdriedubbeld, van gemiddeld 12 kg per persoon per jaar in de periode 19000-1939 tot gemiddeld 37 kg per persoon per jaar in 1990, aldus het Kenniscentrum van Suiker & Voeding.

Dit is niet dezelfde suiker die je in je koffie of thee doet, het is voornamelijk de suiker die verborgen zit in bewerkte etenswaren. Ze hebben allerlei verschillende namen op het etiket, want op die manier probeert de producent te verhullen dat een product veel suiker bevat, zoals:
(kristal)suiker, rietsuiker, basterdsuiker, honing, siroop, stroop, ahornsiroop, rijstmoutstroop, maisstroop, glucose-fructosesiroop, fructose, glucose, sucrose, dextrose, sacharose, maltose, lactose.

Insuline wordt door het lichaam gebruikt om suikers van het bloed naar de cellen te leiden, zodat zij er energie uit kunnen halen. Als je dag in dag uit teveel koolhydraten en suikers eet moet je lichaam continu insuline aanmaken.

Een voortdurend te hoge insulineproductie leidt ertoe dat de stofwisseling wordt verstoord. De suikers/koolhydraten (zelfs ook de gezonde, uit bijvoorbeeld fruit) die je eet worden sneller opgeslagen als vet, in plaats van in je spieren. Dus persoon 1 dat evenveel koolhydraten eet als persoon 2, kan daarvan meer opslaan als vet.

Iemand die in het verleden teveel koolhydraten heeft gegeten (dus uit brood, pasta, rijst, aardappelen, snoepgoed, chips, yoghurtjes, fruitsap en uit bewerkte voedingsmiddelen) zal tot wel 70% meer vet opslaan, terwijl hij/zij evenveel eet als iemand anders!

Het is dus zeker niet alleen hoeveel je eet dat bepaald hoeveel buikvet je hebt.

Het lichaam zal daarnaast ook meer en meer moeite krijgen om vet te verbranden. Want alle suikers die je eet worden eerst verbrand, het lichaam hoeft dan geen vet te verbranden. Dit wil je omdraaien als je buikvet kwijt wilt. Met andere woorden: je wilt dat je lichaam wel weer vet gaat verbranden. Ik leer je hoe je dat doet.

Ook leidt een te hoge insulineproductie tot een hoge bloeddruk en een verhoogde activiteit van vrije radicalen, wat de veroudering bevordert en het risico op allerlei ziektes sterk vergroot. Bij een langdurige te hoge insulineproductie kan je lichaam zelfs minder gevoelig worden voor insuline, wat betekent dat je lichaam steeds meer insuline moet aanmaken voor de spijsvertering. Dit leidt uiteindelijk tot diabetes type 2.

Diabetes is niet slechts een lastige ziekte omdat je insuline moet spuiten en erg moet letten op wat je eet en drinkt, het is regelrecht levensbedreigend.

Volgens het Diabetes Fonds sterven jaarlijks namelijk zo’n 3.000 Nederlanders aan diabetes… dat zijn 9 mensen per dag! En als je bekijkt hoeveel mensen sterven aan ziektes die ontstaan als gevolg van diabetes dan kom je zelfs uit op 10.000 Nederlanders per jaar. De Stichting Preventie Diabetes meldt dat mensen boven de 45 jaar met overgewicht het meeste risico lopen om diabetes te krijgen. Dat zijn er in Nederland ongeveer 3,2 miljoen.

Maar onthoud opnieuw: het hebben van buikvet is niet de enige reden om gezonder te gaan eten.

Je wens om een (iets) strakker, slanker lichaam te hebben is slechts één reden om mijn nieuwe 8-weekse programma te volgen

Dat is pas het begin. Want wanneer je mijn nieuwe 8-weekse programma gaat volgen en je jouw hormoonhuishouding in balans gaat brengen, zul je een hele hoop andere positieve verbeteringen ervaren.

Dit is mijn vernieuwde, 8-weekse succes programma dat ik heb ontwikkeld op basis van 9 jaar ervaring, met de +10.000 mensen die ik heb mogen begeleiden, 1 op 1 en in mijn seminars. Ik heb het hier over de mensen met wie ik daadwerkelijk contact heb gehad, en voor m’n neus heb gehad, niet de meer dan 122.000 mensen die m’n nieuwsbrief lezen.

Het kwijtraken van je buikvet is slechts één van de positieve gevolgen van het volgen van dit programma (dit is geen dieet!).

Je zult tijdens het volgen van dit programma ook ervaren:

 • Dat je niet alleen buikvet verliest, maar dat je buik ook echt strakker wordt
 • Dat je ’s ochtends met veel energie op staat en niet 2 of 3 keer hoeft te ‘snoozen’
 • Dat je huid er beter uit ziet
 • Dat je ook vet verliest op je bovenbenen
 • Dat je gedurende de dag veel meer energie hebt (geen energie-dips)
 • Dat je haar mooier wordt
 • Dat je ‘kipfilets’ op je bovenarmen dunner worden, en je armen slanker
 • Dat je weerstand (immuunsyteem) veel beter wordt
 • Dat je jouw lovehandles kwijt raakt (mogelijk als eerste)
 • Dat je libido stijgt
 • Dat je beter slaapt
 • Dat indien je voor de menopauze bent, of al in de menopauze zit, je minder klachten ervaart
 • Dat je beter tegen stress kan
 • Dat je vanzelf gewicht verliest, en je gewicht (tussen je oren) veel minder een rol speelt want je bent tevreden over je lichaam
 • Dat je beter in je vel zit

 

Lijkt dit veel? Het zijn allemaal gevolgen van een balans in je hormoonhuishouding. En met dit programma begin je jouw hormoonhuishouding in balans te brengen.

Ook verlies je in de komende 8 weken, zeker 4 – 12 kilo puur overtollig builvet.

Hoe ook jij in 4 tot 8 weken tijd een veel strakkere buik zult krijgen, op een gezonde manier

Laat me je kort iets uitleggen over 5 belangrijke hormonen die in balans moeten zijn, als je buikvet wilt verliezen.

Door te focussen op het in balans brengen van deze hormonen, middels wat je een en wat voor beweging je krijgt, zal je sneller en gemakkelijker buikvet kwijt raken.

Er zijn twee belangrijke factoren die de 5 onderstaande hormonen beïnvloeden en waar dit programma uit bestaat:

1. Wat je eet (je voeding, recepten)
2. Hoe je met stress om gaat

De 5 onderstaande hormonen kan je in twee categorieën plaatsen:
1. Hormonen die vet opslag stimuleren (die je dikker maken), de eerste 3
2. Hormonen die je vet verbranding stimuleren (die je slanker maken), de laatste 2

De hormonen die vet opslag stimuleren (en je dikker maken), zijn:

Insuline – Dit is het ‘bloed-suiker-hormoon’. Er is een sterk verband tussen insulinegehalte en vetpercentage in het lichaam. Een voortdurend te hoge insulineproductie, als gevolg van een hoge bloedsuikerspiegel, wat een gevolg is van wat je eet, leidt ertoe dat de stofwisseling wordt verstoord; je lichaam heeft moeite om vet af te breken, en daardoor neemt je gewicht toe. Ook leidt een te hoge insulineproductie er toe dat je lichaam zelfs ongevoelig wordt voor insuline. Hierdoor heeft je lichaam steeds meer insuline nodig voor de spijsvertering. Dit kan uiteindelijk leiden tot diabetes type-2.

Cortisol – Dit is het ‘stress-hormoon’. Cortisol zorgt er voor dat er energie kan worden gemaakt van vetcellen, die vervolgens door de spieren worden gebruikt. Een voortdurend te hoge cortisolproductie, bijvoorbeeld als gevolg van stressvolle situaties, deadlines, kopzorgen, onzekerheden, kan leiden tot bijnieruitputting (je bijnieren zijn de klieren die dit hormoon aanmaken, en die kunnen uitgeput raken als je altijd veel stress hebt) en dit heeft een sterke gewichtstoename tot gevolg. Je kunt de aanmaak van cortisol verminderen door stress zoveel mogelijk te vermijden en geen cardiotraining te doen, zoals hardlopen, zwemmen, fietsen, crosstrainer, spinning en aerobics.

Leptine – Het ‘verzadiging-hormoon’. Dit hormoon wordt door het lichaam gebruikt om het energiegebruik via de stofwisseling en het hongergevoel te reguleren en geeft signalen aan de hersenen om vet op te slaan of te verbranden. Als je regelmatig aan diëten doet of te weinig calorieën eet kan de gevoeligheid voor leptine worden aangetast, wat leidt tot een versterkt hongergevoel, onbedwingbare trek en een gebrek aan energie, en daarmee loop je het risico op gewichtstoename en het ontwikkelen van buikvet.

De hormonen die een belangrijke rol spelen bij de vetverbranding (en je slanker maken), zijn:

Groeihormoon: Mensen die te weinig groeihormoon produceren hebben vaak last van buikvet, een dunne, slappe, droge, rimpelige huid en weinig spiermassa. Een van de belangrijkste gevolgen van een groeihormoontekort is dat je spiermassa afneemt en te weinig vet verbrandt en dus het risico loopt overgewicht en overtollig buikvet te krijgen.

Maar een tekort aan groeihormoon brengt ook een aantal gezondheidrisico’s met zich mee, zoals vroegtijdige botontkalking, een verstoorde water- en zoutbalans in het lichaam en een verhoogd risico op hart- en vaatziektes. Bovendien hebben mensen met een groeihormoontekort vaak weinig energie, concentratiestoornissen en problemen met het geheugen.

Testosteron: Veel mensen denken dat testosteron alleen belangrijk is voor mannen. Dit is echter een misverstand. Vrouwen maken ook testosteron aan in de eierstokken en bijnieren, en hebben wel degelijk een gezonde testosteronspiegel nodig, al heeft deze een andere verhouding dan bij mannen. Testosteron stimuleert de spieropbouw (je wordt geen bodybuilder, maar houdt je lichaam slank), bevordert de vetverbranding (want met meer spiermassa is meer vetafbraak mogelijk, en ook gemakkelijker) en remt de vorming van cosmetische cellulite. Ook geeft dit hormoon daadkracht in stress-situaties, stimuleert een gezonde hartfunctie, verbetert je energie en humeur en vergroot je libido.

Zowel mannen als vrouwen hebben dus testosteron nodig om het lichaam gezond en in balans te houden. Bovendien kan een gezond testosteronniveau in combinatie met een gezonde leefstijl de kans op verouderingsklachten zoals botontkalking, spierzwakte en libidoverlies verminderen.

Interessant die hormonen. Maar hoe pak ik het nu aan?

Ik kan me voorstellen dat je denkt: “Ok, ik geloof je verhaal, maar hoe pak ik het nu aan?”. “Hoe krijg ik mijn hormoonhuishouding in balans?”.

Het goede nieuws is dat je hormonen niet hoeft te begrijpen. Hoe je het moet gaan doen, is al voor je uitgewerkt.

Ontdek het 8-weken programma waarmee je samen met mij als je coach stap voor stap elke week 1-2 kilo overtollig buikvet verliest (als dat je doel is) en waarmee je tevens een veel betere gezondheid zult ontwikkelen

Dit programma noem ik “De Superverbrander Methode”. Een 8-weeks programma (op DVD of online). In dit programma krijg je:

post-img

  1. Achtergrond informatie over voeding – verbeter je kennis en snap hoe je een écht gezond voedingspatroon kunt ontwikkelen voor de rest van je leven

 

  1. Praktische tips, handvaten en to do’s die je resultaat geven – simpel en to-the-point. Als je dit toepast, krijg je resultaat, zo simpel is het

 

  1. Coaching – motivatie strategieën om ‘in de flow’ te blijven, je doelstelling sneller en gemakkelijker te bereiken en je behaalde resultaat te behouden

 

 1. Recepten – zodat je gezond en tegelijkertijd lekker kunt eten, precies weet wat je mee kunt nemen naar je werk, de kinderen mee naar school kunt geven en wat je kunt eten als je lekkere trek hebt

 

Dit is waar het programma uit bestaat:

De Superverbrander Methode is een 8-weekse informatieprogramma met als doel jou te helpen een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Dit programma richt zich op het in balans brengen van je hormoonhuishouding door middel van gezonde voeding. Want “een gezond lichaam van binnen, is slank van buiten”.

Het programma is opgebouwd uit de volgende thema’s:

 • Week 1 & 2 Stimuleer je vetverbranding
 • Week 3 & 4 Het fundament van een geweldige gezondheid: balans in je darmflora
 • Week 5 & 6 Herstel je voornaamste hormonale disbalansen
 • Week 7 & 8 Creëer duurzaam hormonaal balans en een nieuwe, gezonde levensstijl

 

Je kunt dit programma op twee manieren volgen:

 1. Fysieke versie: De Superverbrander Methode 8-DVD box + Werkboek (+ 150 pagina’s).
 2. Online versie: Hetzelfde programma, maar volledig online (online video’s + werkboek in PDF vorm) – compatibel met PC/laptop/Mac/iPad/Tablet/iPhone.

In dit programma ontdek je o.a. (maar niet beperkt tot)

 • De 4 componenten van hormonaal balans
 • Hoe je stap voor stap veranderingen in je voeding kunt aanbrengen en oude patronen kunt loslaten
 • De schadelijke effecten van suiker en hoe je jouw bloedsuikerspiegel stabiel kunt houden (waardoor je minder trek in zoet zult hebben)
 • Welke goede vetten de vetverbranding stimuleren
 • Met welke groenten je alle benodigde mineralen binnenkrijgt
 • Hoe je een (onbedwingbare) trek in zoet / hongergevoelens op een positieve manier kunt kwijtraken (zonder druk op jezelf te leggen)
 • Hoe je de ‘vetverbranding-genen’ in jouw lichaam kunt activeren
 • Goede, glutenvrije granen en vervanging van tarwe, ontbijtgranen en brood
 • Voordelen van groene smoothies en hoe je van een groene smoothie een maaltijdvervanger zou kunnen maken
 • De 4 grootste hormoonverstoorders en waarom deze zo schadelijk zijn voor onze gezondheid
 • De noodzaak van water en een formule waarmee je jouw optimale water- behoefte kunt berekenen
 • De nadelen van melk- en sojaproducten en waarmee deze te vervangen
 • Voedingsmiddelen die de balans in onze darmflora verstoren en je daarom zeker zou moeten vermijden
 • Praktische tips die je helpen iedere nacht goed in slaap te vallen en de hele nacht goed door te slapen
 • De relatie tussen onze darmen en ons immuunsysteem
 • Welke voedingsmiddelen je absoluut moet eten voor een goede darmflora
 • Een eeuwenoude methode van het bereiden van groente die 100x effectiever is dan een probiotica supplement
 • 4 oorzaken van een lekkende darm en hoe dit je immuunsysteem negatief beïnvloedt
 • Herkennen van signalen die je lichaam je geeft en wat deze je vertellen over je gezondheid
 • De relatie tussen voeding en chronische vermoeidheid en wat je er zelf aan zou kunnen doen
 • Hoe je van je nieuwe voedingspatroon een gewoonte (automatisme) maakt
 • Hoe je de belangrijkste hormonen in je lijf in balans kunt brengen en daarmee de verbranding van overtollig vet stimuleert
 • De drie basisvoorwaarden voor balans in je hormoonhuishouding
 • De 2 verschillende vormen van stress die van invloed zijn op je lijf
 • 3 manieren om met mentale stress om te gaan
 • Het herkennen van jouw stresstype en de juiste actie te kiezen om direct uit stress te komen
 • Symptomen en oorzaken van uitgeputte bijnieren
 • Welke voedingsmiddelen ondersteunend werken tijdens of na perioden van heftige stress en je lichaam in balans houden
 • De oorzaak waarom je moe wakker wordt na voldoende uren te hebben geslapen en wat je er aan kunt doen
 • Hoe je de productie van het lichaamseigen groeihormoon op natuurlijke wijze stimuleert en hoe je als gevolg daarvan meer vet verbrandt, spieren opbouwt, er jonger uitziet en je energieker voelt
 • Waarom veel vrouwen ondanks het volgen van een dieet geen gewicht verliezen of last hebben van het jojo-effect
 • Welke twee mineralen essentieel zijn voor een goede werking van de schildklier en hoe je ze uit je voeding kunt halen
 • Herkennen van emotioneel eten en de redenen waarom we ‘emotioneel’ gaan eten
 • Een liefdevolle, lange termijn oplossing voor emotioneel eten die je bij jezelf kunt toepassen
 • De relatie tussen disbalansen in onze geslachtshormonen testosteron en oestrogenen en de relatie tussen deze hormonen en diverse (ouderdom) ziekten
 • Hoe je met voeding en beweging de afname van het goede (verjongings)hormoon testosteron, naarmate je ouder wordt, kunt tegengaan
 • 2 belangrijkste oorzaken van oestrogeendominantie bij mannen en vrouwen
 • De 4 bouwstenen voor het gezond houden van testosteronniveaus bij zowel mannen als vrouwen
 • De enige ‘mindset’ die je op lange termijn een gezond en slank lichaam geeft en hoe je deze bij jezelf kunt toepassen

 

Wat zijn de resultaten die andere mensen met dit programma hebben behaald?

Testimonials

Video testimonial van Ingrid:

Hartelijk dank voor uw gemotiveerde video’s van De Superverbrander Methode, het helpt echt!

Vanaf 22 februari zijn we begonnen met De Superverbrander Methode. Mijn dochter kreeg haar laatste zwangerschapskilo’s er niet af, nu is ze al 5,5 kilo kwijt.

Ikzelf had vetopslag op heupen, buik en benen en wilde er vanaf. Ben nu van 63,5 kilo naar 60 kilo gegaan in de afgelopen 2 weken.

Uw gedreven uitleg op de video’s en pittige oefeningen motiveren ons, mijn dochter en ik, om vol te houden, ook voelen we ons heel energiek.

Groetjes van Joke.

Het gaat aan deze kant super goed.
Ik ben je nog steeds dankbaar voor alles.

Mijn man zei gisteravond nog tegen me schat ik ken je niet meer terug. Van een oude vrouw (38 jaar) ben ik nu weer dezelfde geworden als in onze verkeringstijd.

Groetjes en bedankt voor alles.

Stevelina

Jesse ik ben een oudere dame die geweldig baat heeft gehad met De Superverbrander Methode. Ik ben geinteresseerd ben in
het bevorderen van mijn gezondheid door de juiste voeding. Mijn
behaalde resultaat is ronduit geweldig. Ik viel 14 kilo af, heb geen
hoge bloeddruk meer en hijg niet meer. Ik kijk met heldere ogen en vol
energie de wereld in. Ik raad iemand anders De Superverbrander Methode aan als die bereid is
om actie te ondernemen voor een nieuwe en gezonde stijl van leven.

Groetjes, Quirina

Het gaat goed met De Superverbrander Methode. Ik ben nu ongeveer een maand bezig en ben al 6 kilo kwijt. Het is gewoon fijn dat mijn kleren weer passen. En mijn streven is om mijn zwarte rokje weer aan te kunnen, hahaha.

Groetjes Maureen

Je tijd is nu. Een nieuw resultaat ontstaat alleen als je een nieuwe keuze maakt.

Alle bovenstaande, en meer, vind je in:

Het 8-weekse programma: De Superverbrander Methode – De snelste gezonde manier om al je overtollige kilo’s te verliezen.

Inhoud Fysieke versie:

dvdbox_werkboek

 1. 8-DVD Box (4 tot 6 video’s per DVD, speeltijd per DVD: 45 tot 60 minuten)
 2. Ringband werkboek (+150 pagina’s met recepten, artikelen, samenvattingen van de video’s, opdrachten en praktische informatie voor het verbeteren van je levensstijl)
 3. Gratis verzending

Prijs: €187,-

Inhoud Online versie:

 1. Alle video’s online (zelfde als op DVD) – beschikbaar via beveiligde leden website
 2. Video’s kunnen worden bekeken vanaf PC/laptop/Mac/iPad/Tablet/iPhone
 3. Werkboek in PDF vorm (digitaal) – downloaden via leden website

Prijs: €97,-

8 x Coaching sessie (video opnames op leden website):

Exclusieve bonus: Opnames van 8 Coaching sessies (online beschikbaar). Dit is een 8-weekse Coaching serie, als bonus onderdeel bij De Superverbrander Methode.

Inhoud coaching sessies:

 1. “Oorzaken disbalans in hormoonhuishouding + zo breng je jouw hormonen in balans”
 2. “De 2 voedingsaanpassingen die je trek in zoet volledig elimineren – zonder moeite”
 3. “De fout waardoor mensen terug vallen en hoe je juist jouw succes garandeert”
 4. “Gezondheid begint in je darmen – en zo maak je jouw darmen gezond met wat je eet”
 5. “Voeding en trainingstips die je vet verbranding altijd stimuleren (verlies de kilo’s)”
 6. “Wat te doen als je niet gemotiveerd bent? – zo vind je altijd motivatie”
 7. “Een methode om minder last van stress te hebben in stressvolle tijden”
 8. “Hoe behoud je resultaat voor de rest van je leven?”

Waarde: €197,-

Combinatie aanbieding

Bestel de Fysieke versie + Online versie samen:
Normaal: € 247,-
Nu: €197,-

Met inbegrepen de 8 coaching video’s (alleen bij combinatie aanbieding).

Ben jij klaar om met dit programma te gaan starten?

Maak je keuze

table-logo Online versie € 97
Online+ Fysiek € 247 € 197
Fysieke versie € 187
8-DVD Box x-small
check-large
check-small
150 pagina’s Werkboek x-small
check-large
check-small
Gratis verzending n.v.t.
check-large
check-small
Online video’s check-small
check-large
x-small
Digitaal werkboek (PDF) check-small
check-large
x-small
Toegang tot ledenwebsite check-small
check-large
x-small
Extra online recepten check-small
check-large
x-small
8x Live Coaching webinar t.w.v. €197,- check-large
check-large
x-small
Opnames van alle webinars check-large
check-large
x-small
Bestellen Bestellen

Veelgestelde vragen

Werkt dit ook voor mij?

Veel mensen die de oorspronkelijke versie van De Superverbrander Methode hebben gevolgd (dit is de verbeterde versie) hadden “alles al geprobeerd” en wilden niet wéér aan een nieuw programma beginnen. Toch waren ze nog ontevreden met hun lichaam en wilden ze iets anders. Het succes dat mensen tot nu toe met dit programma hebben behaald komt voort uit de stap voor stap verandering van hun levensstijl. Niets is gedwongen, het is geen dieet, dit programma is begeleiding in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl die bij je past. Mijn ervaring is dat juist de mensen die geleidelijk verbeteringen maken niet alleen langer resultaat behouden, maar ook op korte termijn sneller resultaat zien.

Hoeveel tijd kost dit?

De video’s duren tussen de 3 en 15 minuten per video. Iedere video geeft je achtergrond informatie, coaching en/of praktische tips (verschillend per video). Mijn doel is je te laten zien hoe je in dezelfde of minder tijd in de keuken, veel gezonder kunt leven. Dit is GEEN dieet of verplicht maaltijd-plan. Wel zitten er recepten bij waar je uit kunt kiezen: gezond en lekker eten tegelijkertijd. En je gezin gezonde gerechten geven zonder het idee te hebben dat je op dieet bent.

Waarom is de prijs €197,-?

We willen graag het programma voor iedereen ter beschikking stellen en geven daarom €50,- korting op de standaardprijs van €247,-. Daarbij wil ik je een extra garantie voor jouw resultaat geven. De 8 live webinars (t.w.v. €197,-) zijn mijn toewijding om je te helpen. Ze kosten niets extra’s en we doen ze eenmalig, alleen tijdens deze lancering periode.

Wat als ik gedurende deze 8 weken op vakantie ga?

Alle live coaching webinars worden opgenomen. Je kunt ze gemakkelijk vanaf de leden website (op je PC/iPad) terug kijken. Het 8-weken programma is jouw 8 weken. Op ieder moment kan je een pauze inlassen en later verder gaan bij waar je gebleven was.

Het moment om te beginnen is nu.

Als mens laten we ons snel tegenhouden door allerlei vooroordelen.

We maken de FOUT door te denken:

 • “ik heb niet de tijd”
 • “dit is niet het moment”
 • “ik moet eerst een paar kilo afvallen, voordat ik kan beginnen met sporten”
 • “ik wil gewoon eten wat ik wil”
 • “dit is niets voor mij”
 • “ik heb het geld er niet voor”
 • – vul jouw reden hier in –

 

Deze redenen hebben ons gebracht waar we nu zijn. Als we hier aan vast blijven houden, dan blijven we hetzelfde resultaat krijgen wat we nu hebben. Namelijk dat we niet tevreden zijn over ons lichaam.

Wil je een nieuw resultaat, dan zul je zelf verantwoordelijkheid moeten nemen en zul je nieuwe keuzes moeten maken. Ik kan je alleen de adviezen geven. Jij moet ze toepassen. En wanneer je dat doet, dan zal je resultaat wel eens totaal kunnen veranderen in positieve zin.

Je zult je oude gedachten moeten veranderen naar nieuwe positieve gedachten:

 • “er is altijd wel een excuus te bedenken, maar nu is het moment”
 • “ik maak er tijd voor, gezond eten levert me zoveel energie op, dat ik uiteindelijk meer tijd over heb”
 • “ik zal het goede voorbeeld zijn voor mijn kinderen / mijn omgeving”
 • “het is niet een dieet, maar een nieuwe manier van leven, en dat gun ik mezelf”
 • “ik hoef het niet allemaal in één keer perfect te doen, ik kan juist nu stap voor stap verbeteringen maken en een blijvend nieuw resultaat krijgen voor de rest van me leven”
 • “ik laat het eeuwige ‘moeten’ los, en de stress omtrent eten, en voel me waardig om hier mee te beginnen”
 • “het geld valt totaal in het niet met het resultaat dat ik er voor terug krijg”
 • “ik neem nu verantwoordelijkheid voor mijn eigen resultaat door nu actie te ondernemen, en het resultaat wat ik wil zal daarna volgen, daar vertrouw ik op”

 

Je bent het waard om dit te doen.

Dit is je gezondheid, je leven.

Hoe kan je leven er uit zien nadat je hebt besloten om gezonder te gaan eten, met de adviezen uit dit programma?

Hoe kan je leven eruit zien als je een paar kilo bent verloren, je buik, bovenbenen en armen strakker zijn, en je veel meer tevreden bent over je lichaam?

Hoe voelt het om alle onzekerheden en twijfels over je lichaam achter je te laten, en voor jezelf te kiezen?

Mijn garantie

nietgoed_geldterug

Je hebt een 100% niet-goed, geld-terug garantie. We stellen geen vragen, als je het programma terug stuurt, geven we je geld terug.

Waarom geef ik je deze garantie?

Dit programma werkt. Meer dan 10.000 mensen hebben de originele versie van De Superverbrander Methode al gevolgd (dit is de verbeterde versie). Ik wil niet dat geld, of tijd, of je angst dat het (weer) niet gaat lukken een bezwaar is om hier aan te beginnen. Want ik weet wat het je zal opleveren. Daarom deze garantie.

Als je binnen de eerste 4 weken niet:

 1. Voelt dat je duidelijk meer energie hebt
 2. Of voelt dat het de goede richting op gaat
 3. Of minimaal 2 kg bent afgevallen (als gewichtsverlies je doel was)
 4. Of om andere reden ontevreden bent over je resultaat

Dan stuur je het programma gewoon terug en krijg je je geld terug. We stellen je geen vragen.

Maar beloof mij:

 1. Dat je gefocust bent op blijvend resultaat op lange termijn in plaats van ‘snel een paar kilo afvallen’ (want dat gaat bij voorbaat niet werken)
 2. Dat je 100% verantwoordelijkheid zult nemen
 3. Dat je er minimaal 4 weken ook daadwerkelijk helemaal voor gaat
 4. Dat je jouw angst dat het niet snel genoeg gaat zult loslaten

Want ik denk dat je het met me eens bent dat dit vanzelfsprekende voorwaarden zijn om succesvol te zijn. En ik zeg die voor jou, om er voor je te zijn.

Echter: ik kan dit natuurlijk niet controleren! en wil jou ook helemaal niet controleren. Ik vertrouw je. En daarom vertrouw ik er op dat je geen misbruik van deze garantie zult maken.

Dus: Dit programma geeft je resultaat. Punt uit. En anders? Binnen 4 weken terug sturen = je geld terug. Dat beloof ik je.

 

BESTEL HET NU>>>>