Superfoods

“Hoe levende voeding, superfoods & superherbs je een permanente, spectaculaire verbetering in je gezondheid, energie, weerstand en algeheel welbevinden zullen opleveren, zonder de moeite van een dieet”

Onderwerp: Ontdek hoe de beste  superfoods, super herbs en de beste voeding  je immuunsysteem versterken, energie geven, je huid verbeteren en helpen gewicht te verliezen en leer  in 1 middag met mij de beste technieken op dit gebied, om deze daarna direct voor jezelf en je familie toe te passen

Door: David ‘Avocado’ Wolfe

”Mijn missie is om de mysterie van voeding te onderzoeken. Mijn aanname is dat ik ieder gebied van geneeskrachtige kruiden, medicinale paddenstoelen en superfoods kan beheersen. Mijn lot is om alles wat we tot nu toe hebben geleerd samen te voegen, en naar een nieuw niveau te brengen.” DW

Wolfe over zondag 4 november 2012

“Je bent wat je eet” is zoveel grootser dan we ons beseffen

Beste lezer,

We kennen de stelling ”Je bent wat jekeet”, maar deze geweldig krachtige woorden zijn zoveel grootser dan we ons beseffen. Hippocrates zei niet alleen: “Onze voeding is ons medicijn”, maar wat de meeste mensen vergeten is dat hij daar achter zei: “En ons medicijn zou onze voeding moeten zijn”

Is het niet fascinerend hoe deze stellingen, mits door ons aangenomen, zoveel in ons leven kunnen veranderen

Want wat als we in plaats van (of naast) eten om te eten, ook gaan eten om ons lijf te voeden. Dat we ons gaan afvragen:
“Wat kan ik eten, dat niet alleen nu mijn immuunsysteem ondersteund, me nu energie geeft en desgewenst overtollig vet helpt te verliezen, maar dat zelfs bijna geneeskrachtig is voor mijn lichaam?”

Kan voeding ons genezen?
Mijn overtuiging: Ja.

Er wordt ons geleerd te eten als we trek hebben.

We leren onbewust om te eten als we gestrest zijn, verdrietig, eenzaam, of bij andere emoties. En er is altijd zoveel eten om ons heen, dat hier geen grenzen in zijn.

Maar we leren niet welke voeding goed is voor onze hersenen, die onze lever en nieren reinigen, die ons weerbaarder maken tegen stress. Dit hele gebied lijkt in vergetelheid te raken, terwijl er zoveel valt te ontdekken.

 

LEES MEER >>>

Eén gedachte over “Superfoods”

  1. wil ik duidelijk maken, omdat een efecft niet behaalt hoeft te worden door de reden die opgegeven wordt. Er zijn verschillende diebten met de meest vreemde regels. Uiteindelijk komt het er vaak op neer dat er minder wordt gegeten.Ik zeg niet dat je hebt gezegd dat er level A bewijs aanwezig is. Waar ik op doel is hoe je het zegt. Een voorbeeld: Als je de hormonen op orde hebt ben je slank en optimaal gezond .Heb je al een idee wanneer je het onderwerp n-3 in je blog zet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.