HetMentaleDieetPlan

imgad0452

 

”  Wat is het Mentale Dieet Plan?.”

“Wat is nu Het Mentale Dieet Plan eigenlijk echt?”

 

“Wat is Het Mentale Dieet Plan?”
Ontdek RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan   

 

Het is een dieet.

  Inderdaad, een eenvoudig te begrijpen concept zonder dat je calorieën hoeft te tellen, punten te onthouden of gewichten af te wegen. Het geheim schuilt in de volgorde en je mag eigenlijk alles eten*.

(* Het Turbo Actie Plan vormt hierop een uitzondering omdat we je hier heel gericht gaan sturen om op heel korte tijd (5 tot 11dagen.) zeer goede resultaten (5kg tot 17 kg)  te behalen. Het plan is uiterst effectief en levert altijd resultaat op voorwaarde dat JIJ het strikt toepast.
+ je krijgt de mogelijkheid om heerlijke recepten te downloaden die je gaan helpen om op een ‘smakelijke’ en lekkere wijze af te slanken.

  

Je wordt mentaal gecoached.

  Je ontvangt op geregelde tijdstippen ondersteunende en motiverende mails om je te begeleiden tijdens het proces. Net zoals bij de meesten onder ons zal je stemmetje in je hoofd je weer van alles trachten wijs te maken. Echt waar!

Misschien zegt het stemmetje straks wel : ” Pfff, ik had toch iets anders, iets makkelijkers verwacht.”

 

Zie je , ik ken dat stemmetje wel 😉

Mentale coaching is dus belangrijk en de mailtjes geven je de gelegenheid na te denken EN ACTIE te ondernemen om nu eindelijk eens te gaan bereiken wat jij echt wil. Deze mailtjes zijn direct en zonder omwegen. Jij bent hier niet omdat je graag lieve woordjes wil horen. Jij bent dit nu aan het lezen omdat je van die extra kilos af wil. En daarbij ga ik je via deze mails helpen.

Ik wens je alvast veel plezier. Je succes is al een feit. Je dient het alleen nog even te doen.

 

Klik hier wanneer je nu geinteresseerd bent in meer details.