Detox

 

Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe het kan dat je gezond eet, maar toch geen gram vet verliest?

Ons Lichaam Beschermt Zichzelf Tegen De Toxische Stoffen Opgeslagen In Onze Vetreserves, Door Geen Vet Te Verbranden

Hoe gezond je ook leeft, je wordt altijd blootgesteld aan toxische stoffen.

Je lichaam kan haar eigen bloed reinigen (je lever en nieren doen dit voor je), maar de toxische stoffen worden opgeslagen in je vetreserves.

Indien je vet wilt verbranden, moet je lichaam in de gelegenheid zijn deze toxische stoffen af te breken.

 

LEES HIER VERDER

Je lichaam weet namelijk dat als het vetcellen aanspreekt, deze toxische stoffen vrij komen in het lichaam.

Daarom zal je lichaam deze vetcellen alleen verbranden als het de toxische stoffen die dan vrij komen, ook kan afbreken.

We Worden Constant Blootgesteld Aan Toxische Stoffen

Wanneer je jouw huis schoonmaakt, adem je toxische stoffen in (uit de schoonmaakmiddelen).

Wanneer je jouw tanden poetst, komen er toxische stoffen in je lichaam (uit de tandpasta).

Wanneer je eten verpakt in blik of plastic eet, komen er toxische stoffen binnen (metalen en plastic).

Wanneer je in huis inademt, adem je toxische stoffen uit verf binnen.

Wanneer je make-up op doet, komen er toxische stoffen via je huid binnen.

Wanneer je ooit paracetamol of medicijnen hebt gebruikt, kwamen er toxische stoffen binnen.

Ons Lichaam Is Onvoldoende In Staat Deze Toxische Stoffen Af Te Breken (Tenzij Wij Haar Helpen) En Houdt Daarom Vet Vast

Nu is het zo dat zelfs een heel gezond voedingspatroon in de meeste gevallen je lichaam nog niet voldoende in de gelegenheid brengt om deze toxische stoffen af te breken.

Laat staan het voedingspatroon zoals de meeste mensen eten!

Een voedingspatroon waarin brood, vlees, vis, melkproducten (om nog maar niet te spreken over gefabriceerde voedingsmiddelen) voorkomen, legt (voor een deel) belasting op je gezondheid.

Dat betekent dat je lichaam actief moet werken om de dingen die je hebt gegeten te elimineren. Je lichaam gebruikt de goede voedingsstoffen, slaat overtollige (die je niet direct verbrandt) op in je spieren of als vet en brengt afvalstoffen via je darmkanaal naar buiten.

Dit is een intensief proces waar tot wel 60% van je energie heen gaat (herinner je in het extreme geval een kerst-maaltijd, hoeveel energie heb je daarna?). Er is daarom bij een ‘normaal’ voedingspatroon, zelfs als deze gezond is, geen ruimte om ook de toxische stoffen waaraan je constant wordt blootgesteld, volledig te elimineren.

5 gedachten over “Detox”

  1. Ik vraag me toch af ik wil graag 4kg vermageren. Ik ben onesrtuesdn al 2 afgevallen door een soort van crash dieet, nu ja eigenlijk was ik gewoon ziek en kon voor 2-3 dagen niets binnenkrijgen. Mooi dacht ik , ik ben afgevallen. Maar ja, en nu? Hoe doe ik dat nu dan? Opnieuw crash dieet, dat is VEEL te moeilijk! Of is er nog een andere optie , het probleem met veel dieten is dat het VEEL geld kost of dat het allemaal te vaag is.Heb jij soms tips om dat hongergevoel wat te stillen?

  2. Wel van elke kleur genoeg eten he. Voor ieerdeen die de afgelopen maanden gereageerd heeft en van mij geen reactie heeft gekregen: sorry daarvoor. Er was iets mis met de meldingen van nieuwe reacties.De M M’s zijn inderdaad een grapje. Trouwens knap dat jullie het zien, de meesten hebben het over die knikkers’.Hier volgen alsnog een paar antwoorden die jullie misschien willen hebben.

  3. Hoi xxFEELINGS, er zijn heel veel dingen die bepaeln of je goed kunt afvallen. Naast wat je eet en hoeveel je beweegt, maakt het bijvoorbeeld ook uit of je genoeg slaapt, genoeg water drinkt en niet teveel stress hebt. Als je het precies wilt weten voor jouw situatie, is een persoonlijke analyse misschien een idee. Je vindt hem op de Weg met de Weegschaal website.Groeten, Meijke

  4. Heel goed te volgern. RESULTATEN spkeren voor zich. het is gewoon simpel. eet van alles en nog wat, gespreid over de dag. vermijd brood,pasta,suiker,light producten, en gebruik een effectieve training van elke dag. de snelheid van afvallen ligt meer aan de training. niet hoelanger maar hoevaak op een dag train je? dat is belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.