40 dagen zonder Suiker

Cursus “40 dagen zonder Suiker”

Cursus 40 dagen zonder Suiker

In 40 dagen leer je alles over de risico’s van suiker en de voordelen van leven zonder suiker.

Het 40 dagen programma is heel compleet;

– In 40 dagen leer je alles over de risico’s van suiker en de voordelen van leven zonder suiker

– Je ontvangt een suikervrij boodschappenlijstje om direct de juiste spullen in huis te halen

– Elke week ontvang je van ons 2 x een e-mail met motiverende tips en adviezen

– Je krijgt toegang tot de speciale 40 dagen zonder suiker cursus website

– 2 x per week staat er een nieuw programma onderdeel voor je klaar

– Je ontvangt bij elk cursusdeel recepten, opdrachten en praktische tips

– Voor persoonlijke ondersteuning en vragen kun je altijd per e-mail contact opnemen

– Na 40 dagen ben je een expert op het gebied van suikervrij eten en ben je in staat zelfstandig het eetpatroon door te zetten!

LEES MEER

4 gedachten over “40 dagen zonder Suiker”

  1. Als je buik dikker is en de rest geowon slank, kan dat te maken hebben met de aanleg van je lichaam. Ben je boven de 40 en een vrouw, dan kan het ook erger worden. Dat heeft te maken met hormoonveranderingen. Hoe boos je ook wordt, het helpt helaas niet. Gezond blijven eten, genoeg slapen, elke dag bewegen en goed voor jezelf zorgen helpen om je figuur zo goed mogelijk te houden (en je goed te voelen).

  2. zou het niet weten, het product wordt niet meer door Conceptronic vokhecrt, dus ik ben bang dat een EOL product niet of nauwelijks nog verdere ondersteuning krijgt.En wat zal er dan geupdated moeten worden?

  3. Bedankt voor dit artikel.Het is iadardend zo dat je met een koolhydraten dieet je buik vet aanzienlijk kan verminderen.Discipline en doorzettingsvermogen is zeker belangrijk om ermee door te kunnen gaan. Maar zo is het goed vol te kunnen houden als je ook regelmatig veel fruit en groente eet.Zo werkt het bij mij overigens

  4. zijn we het er in ieder geval over eens dat voor diverse uisrtpaken die je doet geen wetenschappelijke onderbouwing bestaat. Dat mag, maar dat blijkt niet uit jouw communicatie naar buiten toe. Daar presenteer je het als feitJe kunt ervaringen van cliebnten etc erbij halen, maar dat heeft zich niet afgespeeld in een onderzoekssetting. Je kunt er het effect van jouw behandeling mee onderbouwen , maar niet wat de oorzaak is van het effect. Juist DAT is wat ik duidelijk wil maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.